Foto-fiets zoektocht

Ter gelegenheid van de Dag van de Landbouw wordt er een foto-fiets zoektocht op de Grote Heide georganiseerd. Deze gaat door van 22 mei tot 3 september. De route zal via onze mooie landelijke omgeving en haar landbouwers lopen, over een afstand van 14,5 kilometer. De organisatie van de Dag van de Landbouw…Foto-fiets zoektocht

21-05-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie

Ter gelegenheid van de Dag van de Landbouw wordt er een foto-fiets zoektocht op de Grote Heide georganiseerd. Deze gaat door van 22 mei tot 3 september. De route zal via onze mooie landelijke omgeving en haar landbouwers lopen, over een afstand van 14,5 kilometer. De organisatie van de Dag van de Landbouw stelt mooie prijzen ter beschikking, te winnen door de fietsers die de foto-fietstocht het best voltooien! Er zijn formulieren verkrijgbaar vanaf 16 mei bij: Bakkerij Luys Hayenhoek 121 Neerpelt. ’t Heikevertje Hayenhoek 127 Neerpelt. Deelname bedraagt 5 euro.

Powered by Blog Grabber