Foto van de maand maart

HAC Weekblad ontvangt dagelijks tal van foto’s van professionele en amateurfotografen uit het verspreidingsgebied en daarbuiten. Sinds januari kiezen we iedere maand een bijzonder exemplaar uit die dan…Foto van de maand maart

18-04-2017 08:54 – Ingezonden door Redactie

HAC Weekblad ontvangt dagelijks tal van foto’s van professionele en amateurfotografen uit het verspreidingsgebied en daarbuiten. Sinds januari kiezen we iedere maand een bijzonder exemplaar uit die dan een speciale plek krijgt op de pagina ‘Foto van de Maand’. Blijf dus vooral foto’s insturen, want wie weet wordt uw foto volgende maand de foto van de maand! Op pagina 7 van HAC Weekblad staat de foto die deze keer werd uitgekozen. De foto van de maand was die van Ton Krabbendam Hij fotografeerde een oranjetipje bij De Immenhof.
Niet alleen online op onze website, maar dankzij de scherpe druk van onze krant komen deze foto’s (die een flink formaat hebben) ook goed tot hun recht. Veel kijkplezier!

Powered by Blog Grabber