Ga-bie-jer

Afgelopen zaterdag stond Javier Guzman op de planken in Cinema Walburg te Hamont. Hij bracht daar zijn voorstelling ‘Ga-bie-jer’. Maar na vijf sinterklaasconferences, een oudejaarsconference en zeven avondvullende…Ga-bie-jer

24-04-2017 16:09 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Frank Emmers

Afgelopen zaterdag stond Javier Guzman op de planken in Cinema Walburg te Hamont. Hij bracht daar zijn voorstelling ‘Ga-bie-jer’. Maar na vijf sinterklaasconferences, een oudejaarsconference en zeven avondvullende voorstellingen wilde hij zich toch even netjes voorstellen, zoals het hoort… ‘Ga-bie-jer’ dus! Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren.
Het was weer een typische Guzman-avond waarin hij het publiek schijnbaar moeiteloos meevoerde langs zijn belevenissen, ergernissen en ervaringen. Foto’s Frank Emmers. Meer foto’s op: https://flic.kr/s/aHskUr7i9s

Powered by Blog Grabber