Gelijkspel FC Cranendonck thuis tegen Bevo

In een wedstrijd waarin voor beide ploegen niets meer op het spel stond zagen we een mooie open wedstrijd die eindigde met een stand zoals deze ook was bij het begin, 0-0. Het werd uiteindelijk een leuke…Gelijkspel FC Cranendonck thuis tegen Bevo

08-05-2017 09:54 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

In een wedstrijd waarin voor beide ploegen niets meer op het spel stond zagen we een mooie open wedstrijd die eindigde met een stand zoals deze ook was bij het begin, 0-0. Het werd uiteindelijk een leuke open wedstrijd, waarin aan beide kanten enkele kansen werden gecreeerd, maar waar niet gescoord werd. De beste kansen waren voor FC Cranendonck, maar Bevo kwam ook enkele keren dicht bij een doelpunt. Mooi om te vermelden is dat invaller doelman Bjarn Brunenberg, normaal keeper van het FC Cranendonck 4de elftal door blessures van zowel Bart Verhoeven en Tom van Happen deze middag met enkele knappe reddingen zijn doel schoon hield.

Powered by Blog Grabber