Gemeentelijke Babyborrel Neerpelt

In Neerpelt werden er in 2016 maar liefst 164 baby’tjes geboren, waarvan 76 meisjes en 88 jongens. Al die gezinnen werden door het Gemeentebestuur van Neerpelt en door de Gezinsbond van Neerpelt en Sint-Huibrechts-Lille…Gemeentelijke Babyborrel Neerpelt

11-05-2017 15:25 – Ingezonden door Redactie – Foto Marc Faes

In Neerpelt werden er in 2016 maar liefst 164 baby’tjes geboren, waarvan 76 meisjes en 88 jongens. Al die gezinnen werden door het Gemeentebestuur van Neerpelt en door de Gezinsbond van Neerpelt en Sint-Huibrechts-Lille uitgenodigd voor de Gemeentelijke Babyborrel in het Atrium van het Dommelhof, en zo’n 40 gezinnen gingen op deze uitnodiging in. Bij een hapje en een drankje werden ze eerst verwelkomd door Burgemeester Raf Drieskens, waarna Schepen van Gezin Leen Gielen meer toelichting gaf bij het gemeentelijk beleid rond gezinnen. Na ontvangst van een welkomstpakketje mochten alle gezinnen één voor één poseren voor de fotograaf van Neerpelt.in. De broertjes en zusjes lieten zich overigens maar al te graag schminken door de grimeuse van de Gezinsbond. Bij vertrek kreeg overigens elk gezin van de Gezinsbond nog een jonge notenboom mee …

Foto Marc Faes. Meer foto’s op https://www.flickr.com/photos/neerpeltin/sets/72157681408008021

Powered by Blog Grabber