Gezellige Hapjes-workshop Vrouwen Van Nu Cranendonck

Op woensdag 12 april genoten de dames van Vrouwen van Nu onder deskundige leiding van die hobbykoks. Wout, Henk en Koos verzorgden een heerlijke hapjes-workshop.Gezellige Hapjes-workshop Vrouwen Van Nu Cranendonck

23-04-2017 13:59 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 12 april genoten de dames van Vrouwen van Nu onder deskundige leiding van die hobbykoks. Wout, Henk en Koos verzorgden een heerlijke hapjes-workshop. ?In groepjes gingen de dames enthousiast aan de slag om gevarieerde gerechtjes te bereiden. De gerechtjes waren gericht op het voorjaar en het naderende Pasen. Zo stonden onder meer aspergesoep met bladerdeeg, gevulde eieren en mini pasteitjes met kip en niet te vergeten de prachtige mozzarella-pinguins op het ‘menu’. De 10 gemaakte gerechtjes waren in buffetvorm schitterend om te zien. Onder genot van ’n drankje werd er heerlijk van gesmuld.?Hartelijk dank aan onze hobbykoks en Bart van De Borgh voor hun spontane medewerking. Mede daardoor was deze avond bijzonder geslaagd.? Dit was tevens de laatste (binnen)avond van dit winterseizoen. De dames van onze volksdansgroep hebben nog een volksdansinstuif in Oirschot.? Verder zijn er in mei en juni nog enkele buiten-activiteiten zoals de vroege vogelwandeling met ontbijt, een fietstocht met excursie en de tweedaagse fietstocht.? Na de zomerstop vervolgen we ons programma weer in september. Dames die zich aangemeld hebben voor de volksdansinstuif op 19 april in Oirschot. Vertrek is om 18.45 uur op de parking achter De Borgh. Meer info Ria Vermeulen Vrouwen van Nu Cranendonck, tel. 0031 6 25487194.

Powered by Blog Grabber