Gezinsfietstocht langs agrarische bedrijven

Op Hemelvaartsdag 25 mei wordt ook dit jaar de jaarlijkse fietstocht (lengte 32 km.) en Open Dag voor boeren, burgers en buitenlui gehouden. Deelnemers kunnen genieten van de natuur in het buitengebied van Heeze, Geldrop en Eindhoven en tevens bij agrarische bedrijven een bezoekje brengen.Gezinsfietstocht langs agrarische bedrijven

09-05-2017 08:58 – Ingezonden door Redactie

Op Hemelvaartsdag 25 mei wordt ook dit jaar de jaarlijkse fietstocht (lengte 32 km.) en Open Dag voor boeren, burgers en buitenlui gehouden. Deelnemers kunnen genieten van de natuur in het buitengebied van Heeze, Geldrop en Eindhoven en tevens bij agrarische bedrijven een bezoekje brengen. Dit jaar worden de volgende bedrijven aangedaan:
• Melkvee Vermeer in Heeze;
• Kaasmakerij familie Bax in Heeze;
• Rustpunt Groote Heide in Heeze;
• Stal De Groof in Eindhoven;
• De winkel van Boer Arie in Heeze.

Op iedere locatie wordt er voor de deelnemers voor hapjes en/of drankjes gezorgd.

Er zijn drie startpunten waar de routebeschrijvingen worden uitgereikt, te weten:
1. Rustpunt Groote Heide, Heezerenbosch 24 in Heeze;
2. Stal De Groof, Riel 8a in Eindhoven;
3. Melkvee Vermeer, Het Heike 42 in Heeze.

Starttijd tussen 11.00 en 13.00 uur. Inschrijfkosten € 6,00 per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen € 3,00 per persoon). Graag bij opgave vermelden welk startpunt u kiest, en het aantal deelnemers. Opgave per e-mail (vóór 20 mei) via zltokempenzuidoost@zlto.nl of telefonisch bij de familie Valkenburg 0031 495 591733. De organisatie van deze fietstocht is ook dit jaar in handen van de ZLTO afdeling Groote Heide. Graag van harte welkom en tot ziens.

Powered by Blog Grabber