Goed einde van het wedstrijdseizoen

Op zaterdag 20 mei vond de finale plaats voor het Nederlands Kampioenschap Heren Turnen Allround in Topsporthal Ookmeer in Amsterdam.. Voor Tensor Turnen mocht Niels Boelens uit Budel-Schoot aantreden….Goed einde van het wedstrijdseizoen

28-05-2017 11:51 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 20 mei vond de finale plaats voor het Nederlands Kampioenschap Heren Turnen Allround in Topsporthal Ookmeer in Amsterdam.. Voor Tensor Turnen mocht Niels Boelens uit Budel-Schoot aantreden. Op zaterdag in de vroege morgen om 8:50 was de start van de eerste wedstrijd. In deze eerste wedstrijd mocht Niels al aantreden. Hij moest dus vroeg uit de veren om op tijd aan de start te verschijnen. Voor Niels Boelens was dit de finale wedstrijd van het NK benjamin talenten divisie. Als een ervaren turner begon hij netjes op vloer. Met hooguit wat kleine schoonheidsfoutjes was het een succesvolle start. De toon voor de wedstrijd was gezet. Op alle toestellen werd geconcentreerd en strak geturnd, hij liet zien welke elementen beheerst werden en wat concentratie is. Hierdoor werd dit zijn beste wedstrijd van het seizoen. Niels is in het eindklassement 10e geworden met een totaal van 94,6. Niels had een geblesseerde enkel. Dit weerhield hem er niet van om op vloer een 16,70 te scoren. Hiermee hoorde hij bij beste jongens van allemaal.
Niels is uiteindelijk behoorlijk tevreden over zijn resultaat. Hij heeft zijn beste wedstrijd van het seizoen geturnd met een persoonlijke hoogste score. Met weer een mooie ervaring rijker keerde hij huiswaarts. Deze geweldige persoonlijke prestatie en mooie resultaat maken de trainers trots. Het harde werken en inzet wordt hiermee beloont. Dit belooft wat voor de toekomst van deze jonge turner. Voor meer info www.tensorturnenweert.nl of https://www.facebook.com/tensorturnenweert

Powered by Blog Grabber