Goede Doelen Week…nog sterker

Het zal even wennen zijn voor de inwoners van Cranendonck. Gezien het succes in Soerendonk en Budel hebben Budel-Schoot, Budel-Dorplein en Gastel zich aangesloten bij de Goede Doelen Week Budel. Maarheeze…Goede Doelen Week…nog sterker

28-05-2017 11:27 – Ingezonden door Redactie

Het zal even wennen zijn voor de inwoners van Cranendonck. Gezien het succes in Soerendonk en Budel hebben Budel-Schoot, Budel-Dorplein en Gastel zich aangesloten bij de Goede Doelen Week Budel. Maarheeze is zelf gestart met de GDW en tussen 6 en 11 juni kunt U de collectant overal in Cranendonck aan uw deur verwachten.

Ze zijn er helemaal klaar voor de ongeveer 300 collectanten in Cranendonck. De bundeling van krachten zal nog beter tot haar recht komen nu er dit jaar bij ongeveer 9000 gezinnen gecollecteerd kan worden. Het leger vrijwilligers hoopt dat u ook dit jaar weer mee doet!

De envelop met donatielijst, waarop ieder kan aangeven hoeveel en aan welk fonds hij/zij wil bijdragen, wordt bij de bewoners bezorgd op 1 en 2 juni. De gevulde enveloppen worden dan weer opgehaald in de week van 6 t/m 10 juni. Beschikt u niet over contanten in huis dan kunt U (met uitzondering van Soerendonk) ook betalen via ondertekening van een incasso-machtiging.

Mocht u de collectant missen, geen nood!  Op onderstaande adressen kunt u van 1 t/m zaterdag 10 juni tot 17:00 uur ook uw envelop inleveren.
 
Soerendonk Bij Frank Stevens, De Wiet 53, Soerendonk
Budel In de grote Collectebus bij Bakkerij Rooymans, Markt 17, Budel
Budel-Schoot In de collectebus de Plus, Dennis van Moorsel,  Parallelweg 1b, Budel-Schoot
Budel-Dorplein Bij Lies Valkenaars, Prinses Irenestraat 2, Budel-Dorplein
Gastel In de grote Collectebus bij Bakkerij Rooymans, Markt 17, Budel
Maarheeze In  collectebus bij Bakkerij Rooymans, Smits van Oyenlaan 7, Maarheeze
 
Voor meer informatie check de website:
Budel www.goededoelenweekbudel.nl
Maarheeze www.goededoelenweekmaarheeze.nl

Powered by Blog Grabber