Gouden bruiloft

Ook Jaak Dilissen en Alice Vanhees werden op zaterdag 15 april ontvangen in het gemeentehuis van Neerpelt. Zij vierden hun vijftigste huwelijksverjaardag.Gouden bruiloft

23-04-2017 14:04 – Ingezonden door Redactie

Ook Jaak Dilissen en Alice Vanhees werden op zaterdag 15 april ontvangen in het gemeentehuis van Neerpelt. Zij vierden hun vijftigste huwelijksverjaardag.
Jaak zijn loopbaan speelde zich af in het onderwijs. Hij startte in Mol. Dan maakte hij de overstap naar de Technische school van het Kempisch bekken. Na de mijnsluitingen kwam ook een einde aan de school en tot aan zijn pensioen gaf Jaak dan nog les in Beringen. Alice was aan de slag als naaister bij Bleu Bell in de Hoekstraat te Neerpelt. Na de komst van de tweeling was de combinatie niet meer haalbaar en zorgde Alice thuis voor het gezin. Jaak heeft altijd een groot engagement getoond. Als jonge gast in de KLJ op het Herent. Later in de Neerpeltse politiek. Hij zetelde zowel in de gemeenteraad als in de OCMW raad. Iedere maand zijn Jaak en Alice nog op post om een handje toe te steken in het dorpsrestaurant. Proficiat!

Powered by Blog Grabber