Gouden salesteam van Nederland!

Tijdens de onlangs gehouden oriëntatiebeurs in het Nederlandse schoenencentrum te Nieuwegein werden enkele medewerksters van Tasko pasvormschoenen uit Budel blij verrast. Dit team bleek door ‘Xsensible’…Gouden salesteam van Nederland!

27-09-2016 14:38 – Ingezonden door Redactie

Tijdens de onlangs gehouden oriëntatiebeurs in het Nederlandse schoenencentrum te Nieuwegein werden enkele medewerksters van Tasko pasvormschoenen uit Budel blij verrast. Dit team bleek door ‘Xsensible’ uitgeroepen te zijn tot ‘Gouden Salesteam’ van Nederland. De inmiddels overbekende ‘Stretchwalker’ schoenen van ‘Xsensible’ werden door het Tasko-team als beste gepresenteerd.

De Xsensible Stretchwalker schoenen zorgen voor een natuurlijke houding van het lichaam waardoor gewrichten minder belast worden. Door toepassing van de unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Geen vermoeide voeten meer door de combinatie van balans en demping. In de winkel van Tasko pasvormschoenen in Budel kunnen ze u er alles over vertellen.

Powered by Blog Grabber