Gratis toegang tot juryconcerten

De 65ste editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in buurgemeente Neerpelt is in volle voorbereiding. Dit jaar zal het een instrumentale editie worden met o.a. deelname van onze eigen Koninklijke Jeugdfanfare en drumband Kempenbloei. Van 28 april tot 2 mei 2017 geven meer dan 70 kinder- en…Gratis toegang tot juryconcerten

18-04-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

De 65ste editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in buurgemeente Neerpelt is in volle voorbereiding. Dit jaar zal het een instrumentale editie worden met o.a. deelname van onze eigen Koninklijke Jeugdfanfare en drumband Kempenbloei. Van 28 april tot 2 mei 2017 geven meer dan 70 kinder- en jeugdensembles/orkesten uit Europese en niet-Europese landen het beste van zichzelf. Elkaars cultuur en muziek delen, nieuwe vriendschappen sluiten en muzikale hoogtepunten beleven staat daarbij centraal.

De stad Hamont-Achel stelt naar jaarlijkse gewoonte weer gratis buttons ter beschikking voor haar inwoners. Hiermee kan je de juryconcerten – waarvan sommige ook tijdens deze editie weer in onze stad plaatsvinden – kosteloos bijwonen.

Op vertoon van je paspoort zijn de buttons vanaf heden te verkrijgen bij het UiTpunt/de bibliotheek in Hamont en Achel. Wees er snel bij, de buttons zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt. Voor wie zeker niets wil missen worden er aan de prijs van 4 euro per stuk ook programmaboekjes aangeboden.

Powered by Blog Grabber