GYMstuif bij Turnlust gaat van start

Tussen de Nederlandse mei- en zomervakantie gaat bij Turnlust de GYMstuif van start! De GYMstuif is bedoeld voor alle kinderen die eens lekker willen komen sporten in de turnhal van Turnlust, zonder dat er een lidmaatschap aan vast zit. Iedere twee weken komt een ander thema aan bod. Per thema worden…GYMstuif bij Turnlust gaat van start

05-05-2017 14:39 – Ingezonden door Redactie

Tussen de Nederlandse mei- en zomervakantie gaat bij Turnlust de GYMstuif van start! De GYMstuif is bedoeld voor alle kinderen die eens lekker willen komen sporten in de turnhal van Turnlust, zonder dat er een lidmaatschap aan vast zit. Iedere twee weken komt een ander thema aan bod. Per thema worden er twee verschillende lessen aangeboden.
We starten de GYMstuif met lessen Trampoline Springen op woensdag 10 en 17 mei. Op 24 en 31 mei zwaaien we er flink op los tijdens het Ringen Zwaaien. Op 7 en 14 juni leven we ons uit tijdens het Freerunnen en tot slot op 21 en 28 juni bouwen we mensenlijke torens tijdens de lessen Acrogym. De lessen vinden plaats in onze turnhal in de Zuiderpoort op woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur  voor alle kinderen van groep 3 t/m 5 van de basisschool en van 15.00 – 16.00 uur voor alle kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool.  Deelname kost € 3,- per les en dit wordt voor de les betaald aan de trainster. Om ervoor te zorgen dat er voldoende begeleiding in de zaal aanwezig is om een goede les te kunnen geven, is opgeven voor de GYMstuif verplicht. Dit kan via onze site www.turnlust-budel.nl.  Ook is hier, en op onze Facebookpagina Turnlust Budel, meer informatie te vinden over de inhoud van de lessen. Dus heb jij zin om op woensdagmiddag te sporten met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Geef je dan op voor de GYMstuif!
Na de meivakantie starten er binnen ons reguliere sportaanbod ook nieuwe turnlessen. Kijk voor meer informatie over dagen, tijden en leeftijden op onze site www.turnlust-budel.nl.

Powered by Blog Grabber