HAC Weekblad 26 mei 2017

De nieuwste editie van HAC Weekblad staat online. Iedereen kan onze krant weer digitaal doorbladeren via onze website. Deze week 32 pagina’s dik met weer veel nieuws in HAC Weekblad… onder meer over Electric…HAC Weekblad 26 mei 2017

26-05-2017 15:00 – Ingezonden door Redactie

De nieuwste editie van HAC Weekblad staat online. Iedereen kan onze krant weer digitaal doorbladeren via onze website. Deze week 32 pagina’s dik met weer veel nieuws in HAC Weekblad… onder meer over Electric Ladylandfestival Maarheeze, Hulp voor kleuter Charlotte, Euro Cup, Nieuwe opzet ‘Röring’, een interview met Wim en Rene over het Toom Crash Monument, Trappist en kaasproeverij St Cecilia en de Grevenbroekers, Zomeraanbod Stad Hamont-Achel, Barbecue-tips, de maandelijkse Wonen Bijlage, de Tuinpagina’s met column van Gert-Jan, BTW weg ermee bij Verweijen Slaapcenter, Speelplezier in Budel-Dorplein, Beeldentuin op St. Oda, Karateweekend in Soerendonk, jubileum HC Cranendonck, cultuur, columns, sport, de puzzels en nog veel meer! Kijk bij HAC Online op deze site om de krant te lezen.

Powered by Blog Grabber