HCC trots op geslaagden KNHB Coachingscertificaat

De teams van hockeyclub Cranendonck worden begeleid door trainers en coaches. Vaak zijn het enthousiaste ouders die de rol van coach oppakken. Belangrijk voor de club, want alleen gezamenlijk kunnen we…HCC trots op geslaagden KNHB Coachingscertificaat

28-05-2017 11:52 – Ingezonden door Redactie

De teams van hockeyclub Cranendonck worden begeleid door trainers en coaches. Vaak zijn het enthousiaste ouders die de rol van coach oppakken. Belangrijk voor de club, want alleen gezamenlijk kunnen we zorgen voor een levendige vereniging. Ook jongeren binnen de club besluiten vaak om een team te gaan coachen. Jaarlijks organiseert HCC een speciale cursus voor de coaches en onlangs hebben maar liefst negen mannen en vrouwen het KNHB Coachingscertificaat behaald. Een resultaat om trots op te zijn.
Wiljo Mackus, Ton Janssen, Jonna Jonker, Gianne Lamers, Stijn van Kerkhoven, Paul van der Putten, Babette Sol, Patrick van Galen en Rob Reinders volgden de speciale cursusavonden en afgelopen week behaalden zij hun certificaat. Tijdens de cursus werd duidelijk dat hockey zowel een denk- als teamsport is.
 

Powered by Blog Grabber