Herfstkoopzondag in Budel

Op zondag 2 oktober is het Herfstkoopzondag in het centrum van Budel. Alle winkels zijn dan extra open van 12 uur tot 17 uur en het centrum zal bruisen van de leuke activiteiten.Herfstkoopzondag in Budel

01-10-2016 12:30 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 2 oktober is het Herfstkoopzondag in het centrum van Budel. Alle winkels zijn dan extra open van 12 uur tot 17 uur en het centrum zal bruisen van de leuke activiteiten.

Zo zal er voor het Schepenhuis een groots podium staan waar maar liefst 3 modeshows gelopen zullen worden. Verschillende ondernemers laten er hun nieuwe collecties zien. De modeshows zijn om 13 uur, om 14.30 uur en om 16 uur. Tussendoor zijn er ook leuke optredens en demonstraties van Fitlife. En uiteraard kan iedereen bij de lokale horeca terecht voor een lekkere lunch in afwachting van de eerste modeshow om 13 uur! Tot zondag, in het centrum van Budel.

Powered by Blog Grabber