Hockeyclub Cranendonck viert 40-jarig bestaan

Hockeyclub Cranendonck bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd. Bijna elk weekend is er – naast de reguliere competitieverplichtingen – een extra activiteit of feestelijk aanbod voor leden, supporters…Hockeyclub Cranendonck viert 40-jarig bestaan

05-05-2017 14:41 – Ingezonden door Redactie

Hockeyclub Cranendonck bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd. Bijna elk weekend is er – naast de reguliere competitieverplichtingen – een extra activiteit of feestelijk aanbod voor leden, supporters én tegenstanders. Een absolute mijlpaal in de trotse geschiedenis van onze club, die geheel in HCC-stijl gevierd gaat worden met een compleet programma voor jong en (iets) oud(er).
Het weekend van 9 tot en met 11 juni vormt echter het hoogtepunt van het jubileumweekend. Een reünie op vrijdag 9 juni, SuperSunday op zondag en op zaterdag 1 juni het grote jubileumfeest. Een feest voor leden, vrijwilligers en sponsoren.
 
Het jubileumfeest start op zaterdag 10 juni vanaf 16.00 uur en om 17.00 uur is het eerste officiële moment van het programma. De allereerste voorzitter en huidige voorzitter heten de gasten gezamenlijk welkom. Aansluitend wordt het vernieuwde clubhuis officieel geopend door burgemeester Marga Vermue en wordt de nieuwe sponsorovereenkomst met hoofdsponsor Rabobank getekend. Daarna is het tijd om de kampioenen van afgelopen seizoen te huldigen en gaat de barbecue aan. En een feest is geen feest als er niet volop gedanst kan worden, dus ook daarvoor zorgt de jubileumcommissie.

Komende weken worden ook de uitnodigingen voor de reünie op vrijdag 9 juni verstuurd. Interesse? Stuur dan een mail naar hcc40jaar@hccranendonck.nl. De jubileumcommissie zorgt dan dat u alle informatie ontvangt.

Powered by Blog Grabber