Hoortrunners-nieuws

In de laatste competitie wedstrijd op 7 mei van de Volksloop hebben de lopers van De Hoortrunners weer prima eindtijden gelopen op de 3.5 km. In de maand juni wordt de eindstand bekend gemaakt over van  de beste drie gelopen afstanden van de Volksloop. Uitslagen Volksloop 3.5 km Ruud Julien 5e 19.05;…Hoortrunners-nieuws

12-05-2017 11:23 – Ingezonden door Redactie

In de laatste competitie wedstrijd op 7 mei van de Volksloop hebben de lopers van De Hoortrunners weer prima eindtijden gelopen op de 3.5 km. In de maand juni wordt de eindstand bekend gemaakt over van  de beste drie gelopen afstanden van de Volksloop. Uitslagen Volksloop 3.5 km Ruud Julien 5e 19.05; Anne Iken 7e 23.17; Annemie Sools 4e 18.50; Marga Mennen 5e 19.40; Josien Hoeben 1e 16.59. Ook andere Hoortrunners zijn volop in training in verband met ‘Maastrichts Mooiste’op 11 juni.  Deze route loopt door het historische centrum van Maastricht en een groot deel gaat door het buitengebied van Maastricht naar de uitdagende Sint-Pietersberg, door het geweldige landschap voor Chateau Neercanne en terug naar de Markt (finish). De 10 Engelse Mijl wordt gelopen door door Josien Hoeben, Joan d’Alessandro, Marga Mennen, Angeliek van Zon, Gerry Claassen, Eric Bogers en Tonnie Duisters. Dus Maastricht kleurt blauw met al die Hoortrunners!

Powered by Blog Grabber