Hot Buskers

Hot Buskers is zondag 14 mei te zien in Theaterboerderij Boeket in Nederweert. Een uiterst aanstekelijke combinatie van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst,…Hot Buskers

03-05-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

Hot Buskers is zondag 14 mei te zien in Theaterboerderij Boeket in Nederweert. Een uiterst aanstekelijke combinatie van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst, traditioneel en modern, toegankelijk en origineel. En dat alles in een akoestische setting met één dame en vier heren rondom één microfoon. De Hot Buskers spelen en zingen met passie voor de muziek en aandacht voor het publiek. Dit is een onweerstaanbaar vrolijke band met gedreven muzikanten op gitaar, mandoline, dobro, contrabas, mondharmonica, trompet, percussie en accordeon, die ook nog eens allemaal zingen.
De show begint om 15.00 uur. Entree € 10,00. Meer info en tickets via Theaterboerderij Boeket, Rosselsweg 3, Nederweert. Website: www.theaterboerderijboeket.nl

Powered by Blog Grabber