Huiskamer…Deelname aan de Kunstroute

De Huiskamer in Budel-Schoot heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Kunstroute in Cranendonck. De inloop van de bezoekers was boven verwachting. Dat betekent dat heel veel mensen ook eens kennis konden…Huiskamer…Deelname aan de Kunstroute

13-05-2017 20:17 – Ingezonden door Redactie

De Huiskamer in Budel-Schoot heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Kunstroute in Cranendonck. De inloop van de bezoekers was boven verwachting. Dat betekent dat heel veel mensen ook eens kennis konden maken met deze prachtige Huiskamer in Budel-Schoot. Ook de gastvrouwen/heren stonden voor de bezoekers klaar met een heerlijk kopje koffie of thee. Het was een fijne samenwerking tussen de organisatie van de Huiskamer en de Kunstroute Cranendonck.

Wendy’s knutselmiddag voor volwassenen begint op woensdagmiddag 17 mei om 13.30 uur. Wendy gaat dan met de gasten een lege wijnfles beschilderen. Dat mag trouwens ook een volle zijn (bijvoorbeeld voor een cadeautje), maar deze moet u dan zelf meenemen. Alle materiaal is aanwezig. De kosten zijn 1.50€. Aanmelden kan tot en met 15 mei. Iedereen is van harte welkom!

De maandelijkse eetavond in de Huiskamer is op vrijdag 26 mei om 17.30 uur. Dan gaat het geweldige team van de Dorpsmaaltijd voor ons koken.  Zoals altijd gaan zij een heerlijk 3-gangen diner voor u maken. De kosten zijn 12.50€ excl. consumpties. Aanmelden kan tot en met 22 mei. Er is plaats voor dertig personen, dus wacht niet te lang! Iedereen is van harte welkom. De Huiskamer in Budel-Schoot is te vinden in gemeenschapshuis De Reinder en telefonisch bereikbaar op 0031 6 13877545.

Powered by Blog Grabber