Informatiebijeenkomst Parkinson

Op dinsdag 16 mei 2017 organiseert ParkinsonNet Weert een informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun naasten. Dit keer staat de avond in het teken van voeding en medicijnen. Ook kunnen bezoekers…Informatiebijeenkomst Parkinson

11-05-2017 15:47 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 16 mei 2017 organiseert ParkinsonNet Weert een informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun naasten. Dit keer staat de avond in het teken van voeding en medicijnen. Ook kunnen bezoekers kennismaken met het ParkinsonCafe Valkenswaard.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 19:00 en 21:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Programma?Tijdens de avond geven apotheker A. Boelen, apotheek Zuijdgeest, diëtisten M. Coolen en C. Christiaens en logopedisten E. Schouten en G. Koppen de bezoekers informatie en tips op het  gebied van voeding en medicijnen. Ook is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Tot slot verzorgt ParkinsonCafe Valkenswaard een presentatie.

ParkinsonNet ?Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen. In de regio Weert werken de volgende zorgverleners via het netwerk ‘ParkinsonNet’ samen aan goede zorg voor mensen met Parkinson: fysiotherapeuten, apotheker, diëtist, geriater, ergotherapeuten, neurologen, revalidatiearts, GZ-psycholoog, logopedisten, specialist Ouderengeneeskunde en Parkinsonverpleegkundige.

Op www.parkinsonnet.nl staat meer informatie over de ziekte en is ook te zien welke zorgprofessionals en behandelaars zijn aangesloten bij het netwerk.

Powered by Blog Grabber