Initiatiedag KFC Hamont

Ben jij al (bijna) 5 jaar? Vaak aan t voetballen met vriendjes of thuis of op school? Wil je ook leren keepen net als Courtois, goals maken als Ronaldo of dribbelen als Messi? Wat voor reden je ook hebt,…Initiatiedag KFC Hamont

12-05-2017 11:23 – Ingezonden door Redactie

Ben jij al (bijna) 5 jaar? Vaak aan t voetballen met vriendjes of thuis of op school? Wil je ook leren keepen net als Courtois, goals maken als Ronaldo of dribbelen als Messi? Wat voor reden je ook hebt, ze zijn allemaal goed en als je wilt leren voetballen is dit je kans!

Vrijdagavond 19 mei 2017 organiseren wij een trainingsavond en kun je eens komen kennismaken met de voetbalclub. Van 18.00 tot 19.00 mag je dan ook mee komen trainen! Jongens of meisjes, iedereen is welkom! Sportieve kleding, (voetbal)schoenen en véél zin meenemen, zodat we er een leuk uurtje tegenaan kunnen gaan! Daarna zullen jullie wel honger en dorst hebben en ook daar hebben we een oplossing voor! In de kantine wordt na afloop van de training gezorgd voor frietjes, een snack en wat drinken. Ondertussen voorzien wij jullie ouder(s) nog van informatie, of kunnen we jullie zelfs als inschrijven! Meer informatie? Stuur een mail naar kuppens.danny@gmail.com of bel naar +32 494 060576. Tot vrijdagavond 19 mei! 2- sterrenopleiding KFC Hamont’99! vzw KFC Hamont’99 Stadion ’t Leeuwke: tel.: +3211448293. Bevrijdingsstraat 21.

Powered by Blog Grabber