Inschrijven voor Ledûb zomeravond Competitie

Het einde van de volleybal competitie is weer in zicht, dat betekent ieder jaar maar één ding: de Ledûb Zomeravond Competitie komt er weer aan. De ideale manier voor carnavalsclubs en familie- of vriendenteams…Inschrijven voor Ledûb zomeravond Competitie

15-04-2017 11:46 – Ingezonden door Redactie

Het einde van de volleybal competitie is weer in zicht, dat betekent ieder jaar maar één ding: de Ledûb Zomeravond Competitie komt er weer aan. De ideale manier voor carnavalsclubs en familie- of vriendenteams  alsook de recreanten volleyballers om je voor te bereiden voor het Ledûb Volleybal Toernooi. Dit jaar start de competitie op 9 mei. 4 weken lang zal er iedere dinsdagavond (9, 16, 23, 30 mei) in ‘de Zuiderpoort’ om 20.00 uur gestreden worden om de eerste plaats. Zin om mee te doen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar communicatie@ledubvolleybal.nl. Doe dit voor 2 mei!

Powered by Blog Grabber