IVN Foodwalk  Wilde- en vergeten groenten en kruiden

Heb je belangstelling voor wat er zoal groeit en bloeit in de vrije natuur aan wilde- en vergeten groenten en kruiden? Ga dan op 21 mei mee met onze bevlogen natuurgids en oud chefkok. De verzamelde planten…IVN Foodwalk  Wilde- en vergeten groenten en kruiden

16-05-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie

Heb je belangstelling voor wat er zoal groeit en bloeit in de vrije natuur aan wilde- en vergeten groenten en kruiden? Ga dan op 21 mei mee met onze bevlogen natuurgids en oud chefkok. De verzamelde planten en kruiden worden na de wandeling in een demonstratie verwerkt tot een ter plaatse te proeven smakelijke Pesto. Voor meer info: Zie www.ivn.nl/afdeling/weert-eo/activiteiten of bij het NMC Weert, tel. 0031 495-524893

Powered by Blog Grabber