Jack Adams is vrijwilliger van het jaar bij sv Budel

Op de drukbezochte jaarlijkse vrijwilligersavond van sv Budel werd Jack Adams (63) afgelopen vrijdagavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Jack Adams verricht al vele jaren vrijwilligerswerk…Jack Adams is vrijwilliger van het jaar bij sv Budel

28-05-2017 11:44 – Ingezonden door Redactie

Op de drukbezochte jaarlijkse vrijwilligersavond van sv Budel werd Jack Adams (63) afgelopen vrijdagavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Jack Adams verricht al vele jaren vrijwilligerswerk voor de Budelse voetbalvereniging. Zijn basis als voetballer lag destijds bij De Kraanvogels in Soerendonk.  Als geboren ‘Zurriker’ een logische eerste stap op het voetbalveld. Na zijn verhuizing naar Budel koos hij ervoor om lid te worden van de plaatselijke trots van dit dorp.

Als voetballer, vooral vanwege zijn tomeloze z’n inzet, speelde hij nog diverse jaren zijn geliefde voetbalsport in de lagere seniorenelftallen. Reeds in de tachtiger jaren van de vorige eeuw nam hij een jeugdelftal onder zijn hoede als trainer/leider. Maar ook zijn senioren elftal ging hij begeleiden op de zondagen na z’n actieve voetbalcarrière. Hij nam zitting in de activiteiten commissie waarmee hij enthousiast jeugd voetbalkampen organiseerde. Werd lid van de accommodatie commissie en nam daarbij de beregening van de voetbalvelden als belangrijke taak op zich. Maar ook bij vele andere klussen stak Jack de handen uit de mouwen. Vooral het ‘straatwerk’ beheerst hij uitstekend en was intensief betrokken bij het onlangs gereed gekomen prachtige buitenverblijf, grenzend aan de SV Budel kantine. Het spic en span houden van de kleedaccommodatie is eveneens aan Jack te danken.

Kortom. De verkiezing van Jack Adams tot vrijwilliger van het jaar is dan ook dik verdiend.
Voor hem de bijbehorende standaard en voor zijn vrouw Lies een prachtige bos bloemen als blijk van waardering voor zijn langdurige inzet. Hierna was het vele handen schudden en werd het vervolgens weer een zeer geslaagde vrijwilligers bedankavond. Vrijwilligers die het mogelijk maken om een grote vereniging als SV Budel te laten functioneren en waar het bestuur van de vereniging hen dankbaar voor is. Heel veel dank allemaal en weer graag tot volgend seizoen.

Powered by Blog Grabber