Jeugdclubs Budel organiseerde Paasvuur

Na een zeer geslaagde eerste editie van het Paasvuur in Budel organiseerde Jeugdclubs Budel in 2017 een tweede editie van dit sfeervolle en super gezellige evenement!Jeugdclubs Budel organiseerde Paasvuur

21-04-2017 11:08 – Ingezonden door Redactie – Foto’s DeMeus

Na een zeer geslaagde eerste editie van het Paasvuur in Budel organiseerde Jeugdclubs Budel in 2017 een tweede editie van dit sfeervolle en super gezellige evenement! Dit jaar vond het Paasvuur plaats op zaterdag 15 april in Budel. Na de lampionnentocht werd het Paasvuur aangestoken op het feestterrein aan de Voorterdijk. Er was live muziek in de verwarmde feesttent van de 2nd Handband en DJ Bexter. Voor de kinderen was er een aparte tent met allerlei leuke clubactiviteiten.
De foto’s zijn gemaakt door DeMeus

Powered by Blog Grabber