Jeugdtoernooi 2017

Over enkele weken is het dan zo ver. Het Sint Jorisgilde Budel mag de jeugd van de Brabantse gilden welkom heten tijdens het jaarlijkse jeugdtoernooi van Kring Kempenland. Al enige tijd is men bezig met de voorbereidingen van deze jaarlijkse wedstrijd voor de gildejeugd. Helaas loopt het aantal jeugdige…Jeugdtoernooi 2017

07-05-2017 12:10 – Ingezonden door Redactie

Over enkele weken is het dan zo ver. Het Sint Jorisgilde Budel mag de jeugd van de Brabantse gilden welkom heten tijdens het jaarlijkse jeugdtoernooi van Kring Kempenland. Al enige tijd is men bezig met de voorbereidingen van deze jaarlijkse wedstrijd voor de gildejeugd. Helaas loopt het aantal jeugdige gildeleden over de hele linie bij de Noord-Brabantse gilden terug. Hetgeen ook duidelijk merkbaar is in het aantal inschrijvingen voor deelname aan deze dag. Toch is het enthousiasme voor het Budelse gilde er niet minder om en doen ze er alles aan om er voor zowel deelnemers als toeschouwers en belangstellenden een mooie dag van te maken. Reserveer alvast de 28e mei in de agenda voor een bezoekje aan het jeugdtoernooi dat gehouden zal worden op het terrein bij De Vaandrig aan de Poelderstraat.

Powered by Blog Grabber