Jorine’s Theetuin

De gehele oktobermaand staat Jorine’s Theetuin in het teken van haar specialiteit namelijk de Dadel Kokos taart! De theetuin is nog geopend tot eind oktober. U kunt ook beschut zitten in ons overdekte…Jorine’s Theetuin

02-10-2016 11:44 – Ingezonden door Redactie

De gehele oktobermaand staat Jorine’s Theetuin in het teken van haar specialiteit namelijk de Dadel Kokos taart! De theetuin is nog geopend tot eind oktober. U kunt ook beschut zitten in ons overdekte prieel. Een fietstocht of wandelkaart is verkrijgbaar.

Bent u met een groep en wilt u het historisch Budel Dorplein bezichtigen dan hoort dit ook tot onze mogelijkheden. Een gids zal u rondleiden door het unieke Budel Dorplein (van te voren reserveren). Ook voor onze high tea arrangementen graag van te voren reserveren. De mini High Tea is elke dag verkrijgbaar. Zie voor meer info: www.jorinestheetuin.nl

Powered by Blog Grabber