Jubilaris harmonie St. Antonius uit Budel-Schoot

Tijdens het jaarlijks concert van de samenwerkende harmonieën sint Antonius van Budel-Schoot en st. Cecilia van Hamont in de Reinder op 13 mei is een heel bijzonder jubileum gevierd.Jubilaris harmonie St. Antonius uit Budel-Schoot

21-05-2017 08:55 – Ingezonden door Redactie

Tijdens het jaarlijks concert van de samenwerkende harmonieën sint Antonius van Budel-Schoot en st. Cecilia van Hamont in de Reinder op 13 mei is een heel bijzonder jubileum gevierd.
De Heer J. Vreijsen is 70 jaar lid van harmonie st. Antonius uit Budel-Schoot, hij  is al sinds 1999 Erelid van deze harmonie.
Hij heeft in deze lange loopbaan heel veel verschillende bestuursfuncties  ingevuld zowel voor de harmonie als voor de later opgerichte muziekschool. Hij was penningmeester en voorzitter van de harmonie, bestuurslid en voorzitter van de muziekschool. Hij was actief betrokken bij het begin van de jaarlijkse braderie , waar hij nog steeds bij betrokken is en voor alle activiteiten van de harmonie waar ondersteuning nodig is kan nog steeds een beroep om hem gedaan worden.
Voor alles wat hij gedaan heeft voor de harmonie sint Antonius is kreeg hij de vergulde speld met 3 zirkonia’s van de muziekbond en oorkondes en bloemen natuurlijk.

Powered by Blog Grabber