Jubileumweekend vv Maarheeze

In navolging van de afgelopen jaren organiseert Voetbalvereniging Maarheeze ook dit jaar weer, tijdens de viering van haar 85-jarige bestaan, haar groots opgezette, internationale Jeugd-Voetbaltoernooi. In het weekeinde van 27 en 28 mei aanstaande zullen jonge voetballers uit de categorieën Mini’s, F,…Jubileumweekend vv Maarheeze

28-04-2017 15:09 – Ingezonden door Redactie

In navolging van de afgelopen jaren organiseert Voetbalvereniging Maarheeze ook dit jaar weer, tijdens de viering van haar 85-jarige bestaan, haar groots opgezette, internationale Jeugd-Voetbaltoernooi. In het weekeinde van 27 en 28 mei aanstaande zullen jonge voetballers uit de categorieën Mini’s, F, E en D hun talenten laten zien op de velden van sportpark De Romrijten in Maarheeze.
Op zaterdag 27 mei zullen ’s morgens de jongste voetbaltalenten van de Mini’s  en de F-categorie gaan strijden om de hoogste eer, waarna in de middag de velden ter beschikking staan voor de E-teams.
Ook dit jaar mogen we weer voetballers begroeten vanuit het buitenland. Zo hebben zich vanuit Duitsland al de teams van DJK Fortuna Dilkrath en Heiligenhauser SV ingeschreven en mogen we vanuit Wales FC Mynydd Isa begroeten. Verder zullen ook enkele Belgische clubs proberen in Maarheeze de eerste prijs te gaan winnen.  Speciaal voor alle buitenlandse gasten zal op zaterdagavond een gezellig avondprogramma opgesteld gaan worden met oa de Duitse Bekerfinale op groot scherm. Iedereen is op deze avond welkom onder het motto “Voetbal verbroedert”.
   
Op zondag 28 mei wordt het toernooi voortgezet met wedstrijden voor de D-categorie. Deze spelen op een groot veld en ook hier mogen we teams uit de hele regio en uit het buitenland ontvangen.

Zoals ieder jaar is dit voor de deelnemende kinderen een spannend en leuk toernooi terwijl het voor de bezoekende ouders en supporters een mooi schouwspel is om de jongste kinderen fanatiek te zien voetballen. Eenieder die van jeugdvoetbal houdt is dan ook van harte welkom om de voetbaltalenten aan het werk te zien op Sportpark De Romrijten in Maarheeze.
Aan het toernooi doen maar liefst ±50 teams mee en de organisatie kan nog enkele teams plaatsen waaronder teams van Mini’s (onder 7 en onder 6 jaar). Teams die nog willen deelnemen kunnen zich tot uiterlijk 5 mei a.s. aanmelden  via onze website www.vvmaarheeze.nl onder de rubriek “Activiteiten” en vervolgens “Jeugdtoernooi”.
Voor persoonlijke informatie kunt u ook contact opnemen met de toernooicommissie van vv Maarheeze: John Stals tel:  (+31) 6-51507579, E-mail: vv_maarheeze_jeugdtoernooi@live.nl

Powered by Blog Grabber