Juf Mimi neemt afscheid

Na 18 jaar als vrijwilligster gewerkt te hebben op peuterspeelzaal Het Hummelhonk heeft juf Charmaine (voor de peuters juf Mimi) afscheid genomen. In al die jaren dat ze gewerkt heeft, heeft ze de nodige…Juf Mimi neemt afscheid

27-05-2017 19:13 – Ingezonden door Redactie

Na 18 jaar als vrijwilligster gewerkt te hebben op peuterspeelzaal Het Hummelhonk heeft juf Charmaine (voor de peuters juf Mimi) afscheid genomen. In al die jaren dat ze gewerkt heeft, heeft ze de nodige veranderingen meegemaakt op organisatorisch gebied, qua locatie en collegiaal gebied. Vele peuters en collega’s hebben van haar hartelijkheid en warmte mogen genieten. Voor iedereen had ze een goed woord of lief gebaar.
Op dinsdag 23 mei hebben we juf Mimi gezamenlijk uitgezwaaid, maar niet voordat we eerst overheerlijke poffertjes hadden gegeten. Juf Mimi, bedankt voor al die jaren! We zullen je missen

Powered by Blog Grabber