Karatetrainingen Yin Yang Budel

Komend weekend organiseert Shihan Gerard van Kessel van karateschool Yin Yang weer een landelijk Kyokushin karateweekend op camping Soerendonk van vrijdag 19 mei (± 18.00 uur) tot en met zondag 21 mei…Karatetrainingen Yin Yang Budel

19-05-2017 10:16 – Ingezonden door Redactie

Komend weekend organiseert Shihan Gerard van Kessel van karateschool Yin Yang weer een landelijk Kyokushin karateweekend op camping Soerendonk van vrijdag 19 mei (± 18.00 uur) tot en met zondag 21 mei (± 14.00 uur). Op en rondom de camping (Slot Cranendonck), maar ook in Budel (het Bravo College en Zwembad De Zuiderpoort) en Maarheeze (carpoolplaats vrijdagnacht) zullen de mannen, vrouwen en kids in witte pakken weer te zien en te horen zijn (Its Ni San Shi!).
Overigens zullen die pakken tegen zondagmiddag verre van wit meer zijn! Oefeningen in de bossen zorgen daar wel voor: opdrukken in de modder, tijgeren over bospaden; men bedenkt het ter plekke! Hard werken, zware trainingen, maar ook veel lol, zodat de deelnemers het leuk blijven vinden.
In verband met dit karatekamp zijn alle trainingen deze week op donderdag 18 mei. Van 18.00 tot 19.00 uur: eerste jeugdgroep; van 19.00 tot 20.30 uur: tweede jeugd/vrijdaggroep en de donderdaggroep.
Er zijn geen karatetrainingen a.s. vrijdag 19 mei in de Dojo in Budel.
Op zaterdag 20 mei is er Karate-zwemmen in zwembad de Zuiderpoort (Sportlaan 7, 6021KA, Budel) van 16.00 tot 17.00 uur. We zwemmen in onze zwembroek/bikini met daaroverheen ons karatepak. Het is gratis voor leden en introducees. Iedereen van onze karateschool (jeugd, junioren en senioren) die kan zwemmen is welkom en je mag ook een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, vader, moeder of iemand anders meebrengen. Leuk als je komt!

In de week van Hemelvaart (25 en 26 mei) is er géén training in de dojo in Budel!
Voor meer informatie (of als je zin hebt gekregen om mee te doen? Er is nog plek): Karatevereniging Yin Yang, Shihan Gerard van Kessel (6e Dan), tel 0031 6-22771798, www.kyokusyinyang.nl , of facebook .

Powered by Blog Grabber