Kermis Weert

Van vrijdag 23 september t/m woensdag 28 september verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. Over de kop…Kermis Weert

23-09-2016 11:17 – Ingezonden door Redactie

Van vrijdag 23 september t/m woensdag 28 september verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. Over de kop in de Tsunami, de G-krachten trotseren in de Snowjet of oog in oog met je grootste angsten in de Geister Villa? Ontdek waar jouw grenzen liggen… en ga eroverheen! Kermis Weert is niet alleen een walhalla voor waaghalzen, het biedt ook het grootste aanbod kinderattracties en is daarmee het leukste en voordeligste dagje uit voor het hele gezin. De toegang is gratis, kinderattracties zijn slechts € 1,20. Dat kan alleen op Kermis Weert! 

Alle toppers op één kermis
Wist je dat Kermis Weert in de Top 20 staat van best bezochte evenementen van Nederland? Mensen tot ver buiten de regio en ook uit België en Duitsland komen er speciaal voor naar Weert. Dat is niet zo gek als je weet dat de kermis 2 kilometer lang is en een selectie biedt van de allerbeste attracties van dit moment. In totaal zijn er dit jaar 130 attracties (dat is ruim twee keer zoveel als de Efteling!). Trek er gerust meerdere dagen voor uit om alle 7 kermispleinen te ontdekken.

Betaalbaar voor iedereen!
In een tijd waarin alles duurder wordt, is Kermis Weert echt een verademing. We zijn al vele jaren de voordeligste binnenstadkermis van Nederland en dat blijft zo! Over de kermis lopen is gratis en een ticket kost bij vrijwel alle attracties tussen de € 1,20 en

2,00! Alleen enkele topattracties zijn duurder. Dat soort prijzen zie je echt nergens meer… In Weert kun je gerust nog een keer in je favoriete attracties of houd je geld over voor een ambachtelijke oliebol. 

Volop voordeel in de kermiskrant en de kermiswebsite
Ook dit jaar verschijnt er een speciale kermiskrant vol leuke weetjes, een attractieoverzicht, acties én voordeelbonnen van alle grote attracties. Knip ze uit en pak je voordeel! Heb je de krant gemist? Op kermisweert.nl staat de digitale krant en kun je je voordeel gewoon printen. Een bezoek aan de website is sowieso de beste manier om alvast in de stemming te komen… de voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen!

Goed bereikbaar, makkelijk parkeren
Het station van Weert staat tussen 2 kermispleinen. Je stapt van het perron direct het kermisfeest in. Kom je niet met de trein? Ook voor auto’s of fietsers is Weert prima te bereiken. Er is genoeg parkeerruimte. Parkeren in Weert is extra makkelijk met achteraf gepast betalen. Lees er alles over op www.parkerenweert.nl

Voor meer info: www.kermisweert.nl

 

Powered by Blog Grabber