KFC Hamont 99 organiseert de 28e Euro-Cup

Maar liefst 73 teams uit Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en uiteraard België nemen deel aan de 28e editie van het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99. Euro-Cup 2017, dat is dus…KFC Hamont 99 organiseert de 28e Euro-Cup

26-05-2017 14:34 – Ingezonden door Redactie

Maar liefst 73 teams uit Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en uiteraard België
nemen deel aan de 28e editie van het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC
Hamont 99. Euro-Cup 2017, dat is dus fotbal, le foot, Fussbal en voetbal! Meer dan 1000 jeugdige voetballers strijden in de categorieën U11 tot en met U19. Samen met partner Euro-Sportring en ruim honderd vrijwilligers wordt het weer een voetbalfeest, passend in het RESPECT-kader van UEFA. Het zonovergoten horecaplein gaat een gezellig drukke ontmoetingsplaats worden. In samenwerking met de Stad Hamont-Achel zijn de teambegeleiders welkom op de receptie in het Stadhuis op vrijdagavond. Ciné Walburg (filmavond op vrijdag) en zaal Posthoorn (ontbijt en avondmaal) staan dit jaar ook weer op het programma. KFC Hamont 99 ontvangt jullie graag op dit topevenement in stadion ’t Leeuwke op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei. De toegang is gratis.

Powered by Blog Grabber