Kinderbakdag en bloemstukjes maken

Elke eerste woensdag van de maand is bakdag op Eynderhoof. Elke keer weer een geslaagde aktiviteit waarbij het hele gezin aan haar trekken kan komen. De jongsten met de handen in het deeg en pap en mam…Kinderbakdag en bloemstukjes maken

01-05-2017 09:30 – Ingezonden door Redactie

Elke eerste woensdag van de maand is bakdag op Eynderhoof. Elke keer weer een geslaagde aktiviteit waarbij het hele gezin aan haar trekken kan komen. De jongsten met de handen in het deeg en pap en mam gezellig op het terras genieten van de geuren uit het bakhuis. En aan het einde van de middag natuurlijk met heerlijk gebak naar huis. Wat wil je nog meer? De meeste kinderen gaan gewapend met bakkersmuts en schort aan de slag, want op Eynderhoof doe je het natuurlijk geheel in stijl en volgens traditie. De bakkers groep houdt uiteraard de recepten angstvallig geheim, maar voor de jongsten wordt wel eens een kleine uitzondering gemaakt! met de deegrol uitgerold en van heerlijke vulling voorzien. Het afbakkend doen de bakkers liever zelf, want dat is voor de jongsten te gevaarlijk.

Clown Guit is deze middag aanwezig en zorgt voor de training van de lachspieren en maakt er samen met ouders en kinderen een bijzonder leuke middag (13.00 – 17.00 uur) van. Eynderhoof heeft dit seizoen een overdekt kinderatelier waar kinderen bij slecht weer zich de hele middag kunnen vermaken. Een speelparadijs voor alle leeftijden. In combinatie met de Opa en Oma kortingskaart een echte superplek voor verjaardagspartijtjes, schooluitjes of gewoon plezier met vriendjes en vriendinnetjes.

Powered by Blog Grabber