Kinderochtend bij d’n Zoete Inval

Iedere laatste woensdag van de maand organiseert men in Trefpunt D’n Zoete Inval in Gastel een kinderochtend voor alle kleine kinderen t/m groep 2 van de basisschool, ook voor kinderen buiten Gastel. Van 9.30 tot 11.30 uur zijn deze kinderen van harte welkom samen met mama, papa, oma, opa of oppas. Onder…Kinderochtend bij d’n Zoete Inval

24-04-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Iedere laatste woensdag van de maand organiseert men in Trefpunt D’n Zoete Inval in Gastel een kinderochtend voor alle kleine kinderen t/m groep 2 van de basisschool, ook voor kinderen buiten Gastel. Van 9.30 tot 11.30 uur zijn deze kinderen van harte welkom samen met mama, papa, oma, opa of oppas. Onder het genot van ranja voor de kleintjes en koffie/thee voor de begeleiders, kunnen de kinderen leuk met elkaar spelen terwijl de begeleiders gezellig met elkaar kunnen buurten. De organisatie hoopt op woensdagochtend 26 april weer vele kinderen met hun begeleiders te mogen verwelkomen in de Schaapskooi in Gastel. Tot dan!

Powered by Blog Grabber