Kinderochtend bij D’n Zoete Inval

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we in Trefpunt D’n Zoete Inval in Gastel een kinderochtend voor alle kleine kinderen t/m groep 2 van de basisschool, ook voor kinderen buiten Gastel. Van 9.30 uur tot 11.30 uur zijn deze kinderen van harte welkom samen met mama, papa, oma, opa of oppas….Kinderochtend bij D’n Zoete Inval

25-05-2017 08:48 – Ingezonden door Redactie

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we in Trefpunt D’n Zoete Inval in Gastel een kinderochtend voor alle kleine kinderen t/m groep 2 van de basisschool, ook voor kinderen buiten Gastel. Van 9.30 uur tot 11.30 uur zijn deze kinderen van harte welkom samen met mama, papa, oma, opa of oppas. Onder het genot van ranja voor de kleintjes en koffie/thee voor de begeleiders kunnen de kinderen leuk met elkaar spelen, terwijl de begeleiders gezellig met elkaar kunnen buurten. We hopen op woensdagochtend 31 mei a.s. weer vele kinderen met hun begeleiders te mogen verwelkomen in de Schaapskooi in Gastel. Tot dan!

Powered by Blog Grabber