Kinderochtend bij hockeyclub Cranendonck

Zaterdag 20 mei 2017 van 9.30 tot 10.30 uur organiseert hockeyclub Cranendonck voor alle kinderen uit groep 1 en 2 een gezellige kinderochtend op sportpark De Romrijten in Maarheeze.  De kinderen gaan…Kinderochtend bij hockeyclub Cranendonck

19-05-2017 10:40 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 20 mei 2017 van 9.30 tot 10.30 uur organiseert hockeyclub Cranendonck voor alle kinderen uit groep 1 en 2 een gezellige kinderochtend op sportpark De Romrijten in Maarheeze.  De kinderen gaan met vriendjes, vriendinnetjes spelletjes spelen op het hockeyveld en natuurlijk lekker veel plezier maken. Ze leren op een leuke manier bewegen en ontdekken hoe sporten leuk is. Na afloop is er ranja en iets lekkers. De papa’s en mama’s kunnen langs het veld kijken of terwijl de kids lekker spelen, genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Lijkt het je leuk voor jouw kinderen? Kom dan zaterdagmorgen naar het paviljoen van HCC. Aanmelden vooraf is fijn; dit kan via tc@hccranendonck.nl. Sportschoenen en kleding waarin de kinderen lekker kunnen bewegen is voldoende. HCC zorgt voor de benodigde materialen.

Powered by Blog Grabber