Kinderwoorddienst met Palmpasen in kerk te Soerendonk

Afgelopen zaterdag 8 april was de kinderwoorddienst in de kerk St. Jan Onthoofding in Soerendonk. Een  mooie opkomst van 19 kinderen.  Met z’n allen hebben we geluisterd naar het verhaal over Palmpasen…Kinderwoorddienst met Palmpasen in kerk te Soerendonk

17-04-2017 15:11 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag 8 april was de kinderwoorddienst in de kerk St. Jan Onthoofding in Soerendonk. Een  mooie opkomst van 19 kinderen.  Met z’n allen hebben we geluisterd naar het verhaal over Palmpasen met de Zandtovenaar, wel bekend van TV. Daarna zijn we snel aan de gang gegaan om de kruisjes die  Pieter Rooijakkers voor ons gemaakt had, te versieren met crepe papier, stickers en andere versieringen.  Na de voorbeden kwam pater Jozef ons halen en liepen we van achter in de kerk naar voren in processie. Complimenten aan alle kinderen, want wat hebben ze leuk geknutseld!  Het was een hele geslaagde kinderwoorddienst.
We zijn op zoek naar ouders die ons team wilt versterken met het organiseren en begeleiden van de kinderen van de kinderwoorddienst. Je hoeft niet “van alles te weten” over bijbelverhalen, symbolen en gebruiken van de kerk. Het is fijn als je het ook waardevol vindt om kinderen kennis te laten maken met de verhalen uit de bijbel op een luchtige en prettige manier door een filmpje, verhaal, gesprek, maar ook door te tekenen, knutselen en spelen. Op die manier hopen we dat de continuiteit gewaarborgd kan blijven om de kinderen in de toekomst blijven te begeleiden in een kinderwoorddienst in Soerendonk.
Heb je interesse, neem dan contact op met Annemarie Groenen annemarie.groenen@gmail.com organisatie kinderwoorddienst: Angelique Renders, Rita
Ceelen en Annemarie Groenen

Powered by Blog Grabber