Kleuters van De Boogurt brengen bezoek aan restaurant

De komende weken werken de kinderen uit groep 1/2 van Basisschool De Boogurt aan het thema restaurant. Dit was de aanleiding om een kijkje te nemen in een echte keuken.Kleuters van De Boogurt brengen bezoek aan restaurant

21-05-2017 09:11 – Ingezonden door Redactie

De komende weken werken de kinderen uit groep 1/2 van Basisschool De Boogurt aan het thema restaurant. Dit was de aanleiding om een kijkje te nemen in een echte keuken.
Groep 1/2a ging naar Restaurant- Brasserie ‘De Coockpit’. Groep 1/2b bezocht Cafetaria- Eethuis ‘Kom us aan!’. En de kleuters van groep 1/2c mochten een kijkje nemen in de keuken van ‘De Bonte os’.  Naast het nemen van een kijkje achter de schermen, konden de kinderen ook verschillende dingen doen. Zo werden er onder andere bij De Coockpit cakejes versierd, bij Kom us aan broodjes gezond gemaakt en bij De Bonte Os gedanst op muziek met discolampen.  Toen we aan de kinderen vroegen wat voor cijfer ze het bezoekje gaven? Een 10!  Via HAC Weekblad wil De Boogurt Remco (De Coockpit), Gerrit (Kom us aan) en Ludo (De Bonte Os) hartelijk danken voor de gastvrijheid.  

Powered by Blog Grabber