KMV Neerpelt wint “Beker van verstandhouding KNLBB”.

Vrijdagavond vond in het lokaal van Heuvel Sport te Bocholt de finale plaats van de Beker van verstandhouding van de KNLBB (Koninklijke Noordlimburgse Biljartbond). Dit is een toernooi waar er enkel ploegen…KMV Neerpelt wint “Beker van verstandhouding KNLBB”.

28-05-2017 11:50 – Ingezonden door Redactie

Vrijdagavond vond in het lokaal van Heuvel Sport te Bocholt de finale plaats van de Beker van verstandhouding van de KNLBB (Koninklijke Noordlimburgse Biljartbond). Dit is een toernooi waar er enkel ploegen van de KNLBB mogen meedoen, dewelke bestaan uit 3 bestuursleden van elke club. Er wordt gespeeld naar de drie disciplines: 3-band, bandstoten en vrij spel.
Op de finale-avond nam de ploeg van KMV Neerpelt (dat voor het derde jaar op rij in de finale stond) het op tegen Cheers BC uit Overpelt. Na een zeer spannende finale was het uiteindelijk KMV Neerpelt dat met het kleinste verschil de beker binnenhaalde! Het winnende team bestond uit René Vandebroek (3-band), Hensen Gerard (bandstoten) en Vos Ivo (vrij spel). Ook moeten we de organiserende club van Heuvel Sport proficiat wensen met de goede organisatie en de prachtig gevulde prijzentafel. Proficiat aan allen!

Powered by Blog Grabber