KNBC kampioen eerste afdeling biljart

Knbc Neerpelt kroonde zich deze week tot kampioen in de KNLBB. In een heen en terugwedstrijd tegen K. Peer BC ( beide clubs waren periodekampioen) toonde Neerpelt zich de beste. Thuis werd Peer met 8-0…KNBC kampioen eerste afdeling biljart

12-05-2017 11:16 – Ingezonden door Redactie

Knbc Neerpelt kroonde zich deze week tot kampioen in de KNLBB. In een heen en terugwedstrijd tegen K. Peer BC ( beide clubs waren periodekampioen) toonde Neerpelt zich de beste. Thuis werd Peer met 8-0 naar huis gestuurd door overwinningen van Jp Verschakelen, Toon Valkenborgh en Jan Vanhelden. In Peer werd dan een gelijkspel behaald 4-4 wederom door Toon en Ludo Geerts. Knappe prestatie ook dankzij de rest van de ploeg die het hele seizoen hun best hebben gedaan. Namelijk Carlo Kums, Ruddi Pinxten, Mark Sluyts en bovenvermelde spelers

Powered by Blog Grabber