Kogelstoter Max Vlassak wint in Nederland

Vrijdag 7 april was er een atletiekmeeting in Veldhoven Nederland. Deze wedstrijd bij de noorderburen sprak Max Vlassak en zijn trainer wel aan. Dus naar Veldhoven. Max zit goed op schema en heef ttijdens…Kogelstoter Max Vlassak wint in Nederland

15-04-2017 11:30 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 7 april was er een atletiekmeeting in Veldhoven Nederland. Deze wedstrijd bij de noorderburen sprak Max Vlassak en zijn trainer wel aan. Dus naar Veldhoven. Max zit goed op schema en heef ttijdens trainingen zijn record al enkele malen flink aangescherpt. Er werd dus naar uitgekeken of dit ook al haalbaar was op een wedstrijd. Nieuw was dat men in Nederland maar vier keer mag stoten. In België is dit zes keer. Door een misverstand rondom de  starttijden had Max geen tijd meer om zich in te gooien en moest hij meteen aan de wedstrijd beginnen. Met een mooie 15.63 meter behaalde de Hamontenaar de eerste plaats. Hij stootte slechts 1 cm onder zijn indoorrecord. Dat is dus zeker niet slecht en mooi op schema. Toch was Max niet helemaal tevreden omdat er op training al wat meer in leek te zitten. Dit zal waarschijnlijk voor een volgende wedstrijd zijn.

Powered by Blog Grabber