Kom eens badmintonnen in Budel

Woensdag 5 april vond de return plaats van BC Budel 3 tegen BCO 5 uit Oosterhout. We waren benieuwd hoe het deze keer zou uitpakken, omdat we vorige keer net met 5-3 verloren hadden. Tjerk Melis en Björn…Kom eens badmintonnen in Budel

15-04-2017 11:28 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 5 april vond de return plaats van BC Budel 3 tegen BCO 5 uit Oosterhout. We waren benieuwd hoe het deze keer zou uitpakken, omdat we vorige keer net met 5-3 verloren hadden. Tjerk Melis en Björn Emans speelden een goede partij, maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen en verloren hun dubbel. Ook Petra Clement en Joyce Emans konden het niet bolwerken tegen de dames van BCO en verloren in 2 sets hun dames dubbel. Helaas hadden de gemengd dubbels ook niet het gewenste resultaat. Beide partijen konden ook niet in winst worden omgezet. Dus moesten de singles het dan maar doen. Björn speelde heel gedreven en haalde er een driesetter uit. Jammer genoeg werd de 3-de set verloren. Tjerk echter had wel het heilige vuur en wist zijn single te winnen. Het eerste punt was binnen. Dit was voor Petra aanleiding om vol overgave aan haar single te beginnen. Ze won dan ook de 1-ste set. Echter tijdens de 2-de set verzwikte ze haar enkel en kon niet meet voluit spelen. Daardoor verloor ze de 2-de en 3-de set. Joyce had een sterkere tegenstandster en dat was te merken. Zij verloor dan ook in 2 sets. Budel 3 zat er vaak dichtbij  en er werd menig 3-setter gespeeld. Helaas verloor het team toch met 1-7. Er waren wel mooie opstekers voor de teamleden ten opzichte van de uitwedstrijd, die ze verloren hadden. Er waren verbeteringen aanwezig en het team is klaar voor de volgende wedstrijd volgende week uit tegen Tilburg!
Dat badminton een leuke en snelle sport is, is algemeen bekend. Om nu kennis te maken met onze sport geven wij iedereen de kans om 3 maanden gratis te komen badmintonnen op de woensdagavond in De Zuiderpoort. De jeugd (8-18 jaar) kan dat doen van 18.30 uur tot 20.00 uur en de senioren van 20.00 uur tot 22.30 uur. U kunt u opgeven bij Ans Goossens (0031 495-494329 / 0031 6-51626817) of Eddy Duprée (06-52300975). Wij zorgen voor een tijdelijk racket; u hoeft alleen maar sportkleding mee te nemen. (Gymschoenen die ALLEEN binnen gebruikt worden!) U wordt dan wegwijs gemaakt binnen deze leuke sport onder begeleiding van enkele leden van onze vereniging. En ook op de zondagmorgen (10.00 uur tot 12.00 uur) kunt u gebruik maken van deze aanbieding! Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.bcbudel.nl

Powered by Blog Grabber