Kom er in, Soerendonk

Op 1 mei zal er weer een leuke activiteit op de agenda staan bij ‘Kom er in’ in Soerendonk. Z als u al vaker heeft kunnen lezen, gaat men regelmatig op zoek naar inwoners van Soerendonk die ons wat meer kunnen vertellen over een bijzonder onderwerp. Dezekeer belde Rietje Boelens aan bij Jan Teunissen….Kom er in, Soerendonk

26-04-2017 08:45 – Ingezonden door Redactie

Op 1 mei zal er weer een leuke activiteit op de agenda staan bij ‘Kom er in’ in Soerendonk. Z als u al vaker heeft kunnen lezen, gaat men regelmatig op zoek naar inwoners van Soerendonk die ons wat meer kunnen vertellen over een bijzonder onderwerp. Dezekeer belde Rietje Boelens aan bij Jan Teunissen. Hij werd gevraagd om  te komen vertellen over roofvogels en valkeniers. In een kleine lezing gaat Jan in op dit onderwerp. Hij beantwoordt dan ook vragen als: Hoe zit het met de roofvogels in Nederland? Wat is de functie van roofvogels in de natuur?
Spreekt dit onderwerp u aan of hebt u hier vragen over? Dan zien wij u graag op 1 mei  van af 10.30 uur in Den Donck. Tegen een kleine vergoeding van €0,50 cent  staat de koffie of thee voor u klaar. U bent van harte welkom.

Powered by Blog Grabber