Kunst op WICO campus Salvator, tentoonstelling “water”

Op vrijdag 28 april werd de tentoonstelling “water” plechtig geopend door de burgemeester en deken Mathieu Plessers.  Er werden kunstwerken tentoongesteld van de leerlingen van WICO campus Salvator en…Kunst op WICO campus Salvator, tentoonstelling “water”

16-05-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 28 april werd de tentoonstelling “water” plechtig geopend door de burgemeester en deken Mathieu Plessers.  Er werden kunstwerken tentoongesteld van de leerlingen van WICO campus Salvator en basisschool Hamont-Lo. Er waren zelfs enkele kunstwerken te zien van (ex-)collega’s. ?Het geheel was een mooie samenwerking tussen de scholen en de parochiekerk Salvator Mundi.?Enkele van de kunstwerken zullen ook te zien zijn op 6 mei tijdens open huis.?Maar dat is nog niet alles! Op 18 juni zal de tentoonstelling opnieuw te bezichtigen zijn in de kerk van Achel.

Powered by Blog Grabber