Ledûb dames 2 strijdt voor plek 2e divisie

Het tweede team van Ledûb doet als nummer 2 nog volop mee in de strijd om een plekje in de 2e divisie. Slechts 2 punten zijn er nog nodig voor een ticket naar de PD-wedstrijden die begin mei gaan uitmaken…Ledûb dames 2 strijdt voor plek 2e divisie

15-04-2017 11:42 – Ingezonden door Redactie – Foto’s DeMeus

Het tweede team van Ledûb doet als nummer 2 nog volop mee in de strijd om een plekje in de 2e divisie. Slechts 2 punten zijn er nog nodig voor een ticket naar de PD-wedstrijden die begin mei gaan uitmaken wie een plek hogerop verdient.
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de nummer 1, Olympia DS1 uit Panningen, op het programma. Een sterke en voor Ledûb bekende tegenstander die zich eigenlijk al kampioen van de 3e divisie mag noemen. Voor Ledûb was winst echter een stap dichterbij de PD-wedstrijden, waar ook Peelpush uit Meijel als nummer 3 nog kans op maakt. Het machtsverschil tussen Ledûb en Olympia was vanaf set 1 al duidelijk: onmogelijke ballen werden verdedigd en harde klappen van de middenaanvallers van Olympia zorgde ervoor dat Ledûb niet goed kon bijbenen. Op alle fronten kwam Ledûb net tekort tegen een vlijmscherp Olympia, dat andere jaren nog nooit wist te winnen in Budel. Iedere set werd er gestreden, maar al snel stond er een 0-3 in sets op het scorebord. Nog 1 set had Olympia nodig om definitief het kampioenschap binnen te slepen. Aan de start van de 4e set bleek echter dat Olympia weinig zin had om het kampioenschap in Budel te moeten vieren en startte dan ook met de wisselspeelsters. Hier profiteerde Ledûb van en wist zo toch nog een belangrijk punt binnen te slepen.
Met nog één wedstrijd te gaan heeft Ledûb de tweede plek zelf in de hand. Slechts twee sets tegen Activia uit St. Anthonis zijn nodig om het seizoen te verlengen met PD-wedstrijden en zo dus kans te maken op een plek in de 2e divisie. Het zeer jonge Ledûb kan spreken van een uitstekende prestatie en hebben een prachtig seizoen gedraaid. Nu nog de kers op de taart!

Powered by Blog Grabber