lente-samenkomst van de Femma Dames

Op de uitnodiging van het jaarlijkse lentefeest voor Femma Hamont stond: “ Niets is zo waardevol als mensen die je waarderen”. (Stefan Boonen).  75 Femma dames waren aanwezig voor deze gezellige bijeenkomst…lente-samenkomst van de Femma Dames

13-05-2017 20:16 – Ingezonden door Jacqueline Joosten-Segers

Op de uitnodiging van het jaarlijkse lentefeest voor Femma Hamont stond: “ Niets is zo waardevol als mensen die je waarderen”. (Stefan Boonen).  75 Femma dames waren aanwezig voor deze gezellige bijeenkomst in ontmoetingszaal “de Posthoorn” te Hamont waar de lentesfeer duidelijk zichtbaar was aan de bebloemde- en mooi versierde- gedekte tafels. Welkom en bezinning. Een heerlijke- smakelijke lenteschotel viel wel in de smaak bij de dames. “De getalenteerde toneelgroep van Femma “De Dollefijntjes” brachten hun sketches uit het dagelijkse leven gegrepen, met name: “Slaap lekker” en “Echte vriendinnen” een gezellige- plezante sfeer in de zaal: “goe gelachen”. Algemeen handgeklap door de aanwezigen voor Mariet die jarenlang met enthousiasme en inzet het Femma team geleid heeft, maar ze  blijft nog wel haar zegje doen in het bestuur van Femma Hamont. Met de  uitloting van de gegeerde- mooi samengestelde paasbloemstukken ging iedereen goedgezind huiswaarts. Dankjewel aan iedereen voor deze vreugdevolle avond en de vele helpende handen voor het klaarzetten van de zaal en het op- en afbreken van de toneelattributen. Tot de volgende….Het Femma-Team van Hamont. Surf ook een naar de website: www.femma.be/hamont en bezoek de Femma Hamont pagina op facebook.

Tekst en foto’s: Jacqueline Joosten – Segers.

Powered by Blog Grabber