Lentedag in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

Eynderhoof speelt, naast oude gebruiken en gewoonten, graag in op specifieke kenmerken van de jaargetijden en stemt daar vaak de diverse thema’s op af. Op deze mooie zondagmiddag staat het museum in het…Lentedag in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

23-04-2017 08:20 – Ingezonden door Redactie

Veel dieren hebben jonkies en dat maakt de lentesfeer op Eynderhoof misschien wel bijzonder. Het belooft dan ook een gezellige, maar vooral ook leerzame lentedag te worden voor jong en oud en de dieren spelen daarbij de hoofdrol. Je kunt er naar kijken, luisteren, maar op Eynderhoof ook voelen, ruiken, aaien en knuffelen. Voor de kinderen is er een vragenlijst gemaakt. Daarmee gaan ze op speurtocht door het museum, op zoek naar de antwoorden en verdienen een mooi cadeautje.
In de stroopfabriek is te zien hoe kaas wordt gemaakt en uiteraard mag je ook proeven en vragen stellen.

Heerlijk de benen strekken langs alle ambachten, volop in bedrijf, of van de lentezon genieten op een van de terrassen rondom de herberg van een heerlijke kop koffie met vlaai of knapkoek. Maak je eigen bezoek tot een traktatie in dit bijzondere openluchtmuseum. Livemuziek accordeonist Jan Braakhuis.

Het Limburgs Openluchtmuseum is elke dinsdag-, woensdag-, vrijdag-, en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber