Lentefeest van OKRA trefpunt Hamont

Het OKRA-bestuur was verheugd met een ruime opkomst  van haar leden in de Posthoorn met  kleurrijk- versierde tafels  dankzij de ”crea damesclub”. Proost Thieu verzorgde met enkele leden  de bezinning…Lentefeest van OKRA trefpunt Hamont

03-05-2017 08:48 – Ingezonden door Jacqueline Joosten-Segers

Het OKRA-bestuur was verheugd met een ruime opkomst  van haar leden in de Posthoorn met  kleurrijk- versierde tafels  dankzij de ”crea damesclub”. Proost Thieu verzorgde met enkele leden  de bezinning met als thema: ”Vrede”. De leden die dit jaar hun 80ste verjaardag vieren  mochten een geschenk in ontvangst nemen. Huibers José en Van Vlierden Pierre  kregen door  Steven Reynders van OKRA Limburg  voor hun jarenlange inzet in het bestuur, het gouden ereteken opgespeld. De OKRA  dansvrouwen gaven hun dansshow in première  met ritmes en dansstijlen  op muziek  in opperste concentratie. De creagroep, zowel mannen als vrouwen  toonden hun creaties  in  een  creastand als info voor hun vlijtig bezig  zijn. De namiddag werd opgeluisterd met bekende meezingliedjes .Met een lenteschotel  en gebak kon deze namiddag niet meer stuk.  De teamleider  mocht  afsluiten met een dankwoord voor de vele helpende handen. Surf eens naar de website: www.okra.be/trefpunt-hamont

Tekst en foto: Jacqueline Joosten-Segers.

Powered by Blog Grabber